Home Contact Despre noi Detalii livrare Rarox Partener Instalatii SRL
0 produse, 0 lei Vezi cosul


Centrala termica ARISTON CLAS(24kw)


Categoria: » Centrale termice
Cod produs: O
Producator:  Apc Ucraina
Pret: 2280.00 lei  
Detalii, informatii si comenzi directe la:
0743 555 148
rahela_simion@yahoo.com

Detalii produs Centrala termica ARISTON CLAS(24kw)

Categoria: » Centrale termice


Atunci cand selectati functia "Auto", centrala Ariston va alege cei mai buni parametri de functionare, in functie de conditiile atmosferice existente, de tipul accesoriilor externe utilizate si bineinteles in functie de performantele setate si de gradul de confort dorit.
Performantele marite au insemnat intotdeauna consumuri exagerate de gaz si bineinteles, costuri marite. Acum insa va puteti bucura de un confort absolut, simultan rationalizarea si diminuarea consumului de gaz. Aceasta, datorita functiei "Auto", combinata cu senzorii de monitorizare a conditiilor externe de temperatura, si gratie performantelor de top si a eficientei in ceea ce priveste obtinerea de apa calda menajera, ambelor acordandu-li-se *** de eficienta.
Centrala iti pune la dispozitie toata gama de informatii prin intermediul sistemului "Info", sistem intuitiv care va ofera un acces imediat la toate informatiile privitoare la performantele echipamentului si nu numai.
Componentele electrice (ventilatorul si electropompa de circulatie) isi ajusteaza performantele, adaptandu-se astfel cerintelor sistemului, ceea ce duce la reduceri substantiale ale consumului de energie, asigurandu-se totodata nivelul de confort presetat de utilizator.
Functia "Confort Plus" va asigura obtinerea extrem de rapida a apei calde, in doar 5 secunde, oricand pe parcursul functionarii echipamentului. Functia "Confort" va garanteaza obtinerea de apa calda menajera in aceleasi 5 secunde dar se va dezactiva automat dupa 30 de minute, garantandu-va astfel pierderile nejustificate de energie.
Confortul oferit de centrala termica Clas se refera si la aspectul acustic; electropompa de circulatie cu turatie variabila asigura o functionare silentioasa a echipamentului.
Placa electronica incorporata echipamentului Ariston face posibila interactiunea intre acesta si noile accesorii de monitorizare si control a temperaturilor, interactiune transpusa in functiunile "Auto" si "Info". Simultan, placa electronica controleaza functionarea si comportamentul tuturor sistemelor clasice de siguranta:
- protectia la inghet (utilizeaza 2 nivele de temperatura)
- protectia impotriva blocarii electropommpei de circulatie (asigura functionarea perfecta a pompei chiar si dupa perioade lungi de inactivitate)
- intreruperea de siguranta a functionarii electropompei de circulatie si analiza gazelor rezultate in urma arderilor
- protectia schimbatorului primar impotriva socurilor termice si a socului hidraulic
- sistem de auto-diagnoza in timp real
- sistem de inregistrare a datelor rezultate in urma auto-diagnozei.
Noul sistem de conducte este compact si faciliteaza la maximum operatiunile de intretinere. A fost proiectat, executat si pozitionat astfel incat sa asigure o maxima accesibilitate frontala, operatiunile facandu-se fara a folosi scule speciale. Sunt prevazute filtre atat pe conducta de alimentare cu apa cat si pe returul instalatiei.